Translate

torsdag 13 mars 2014

Jesus är alltid nära. /THE SYNAGOGUE OF SATAN REVEALED! VIDEO


Rosor på min födelsedag av min make...Mycket vackra lyser de upp för oss.

Det finns en som heter Jesus som lyser med sin närvaro varje dag och han är alltid nära.
Han är vacker och god, rättvis och sann och sann Gud, och han gav sitt liv för dig och för mig.

Den som vänder sig till honom får vara vid liv även om den så dör. Den som tror på Jesus har evigt liv.

OM man vill vara Jesu tjänare på jorden så måste man akta sig för de falska människorna som sprider lögner och förtal och framförallt sprider de ett falskt evangelium, där inte den rätte Jesus får komma till tals.
SE FÖLJANDE VIDEO:


THE SYNAGOGUE OF SATAN REVEALED!



The Lord Jesus Christ used the term "Synagogue Of SATAN" two different times in the book of Revelation to describe people who were within the church, and who claimed to be "JEWS" but they were not. The term "Synagogue Of SATAN" can also be used to describe people within the "church" of our day who claim to be Christians but they are not! Do not be FOOLED! Do not be DECEIVED!

I know thy works, and tribulation, and poverty, (but thou art rich) and I know the blasphemy of them which say they are JEWS, and are NOT, but are the synagogue of SATAN. (Revelation 2:9)

Behold, I will make them of the synagogue of SATAN, which say they are JEWS, and are NOT, but do LIE; behold, I will make them to come and worship before thy feet, and to KNOW that I HAVE LOVED THEE. (Revelation 3:9)

*
*


/Maria




tisdag 11 mars 2014

Att tro? Guds bevis på sin kärlek till oss.






Gud och hans bevis på sin kärlek till oss…

Att tro?  ja eller nej..inte bara liite…
Om vi kan lära känna Gud genom naturen och skapelsen behövs väl inga missionärer?
1)
Även om kunskapen om Gud finns låter man den inte komma upp till ytan och förnekar honom därmed.
2)
Även om man tror på Gud vägrar man att insekonsekvenserna av detta. (Är det möjligt att tro utan att ta konsekvenser och förvandlas i omvändelse?)
3)
De som förnekar Gud måste få reda på följderna av en sådan attityd.
4)
Viktigast av allt är att man måste få höra om Jesus Kristus. Till det behövs många missionärer över hela världen.
5)
Jesus själv gav oss uppdraget att gå ut i hela världen och göra människor till lärjungar och sprida evangelium. (Matt 28:19-20).
Att veta att Gud finns räcker inte.Alla måste få reda på /höra budskapet/ att Gud älskar dem. De måste få reda på vad han gjort som bevis på sin kärlek, De måste ges en chans att ta emot hans förlåtelse och leva sitt liv i tjänst för honom. /Rom 10:14-15
*
*Jag läste för ett tag sedan i nyheter från TT att kristendomen går bakåt och Buddhismen framåt….varför det då? Är det möjligen så att det sker så många knepiga saker i kristendomen /församlingar m m så att man väljer bort att ta reda på vem Gud är eller  man tycker att andra religioner är klarare och tydligare med sina budskap?  MEN! Det är ju vi troende som ska lysa och vara framme och vittna och berätta!  Vi måste evangelisera och berätta om bl a himmel och helvete-  MEN det vill man inte höra, det är obekvämt….Men det är faktum att Jesus varnar människan för otro! Läs mer ur bibeln här på sidan, m m.  


måndag 10 mars 2014

Ulf Ekman konverterar till katolicismen/Artikel av Lennart Jareteg

Så konverterar då Ulf Ekman till katolicismen/av Lennart Jareteg,   Bibelfokus.se

Foto Maria
Foto Maria, BIBELN, Guds Ord

*Lennart Jareteg skriver:

Så konverterar då Ulf Ekman till sist till katolicismen!

I en predikan på Livets Ord den 9 mars 2014 meddelade så Ulf Ekman till sist det som många misstänkt under en längre tid: han och hans fru Birgitta konverterar till Katolska kyrkan. (Läs artikel i Världen idag) Detta innebär också att paret lämnar församlingen Livets Ord.
Det jag personligen nu undrar är vilken roll den Katolska kyrkan kommer att ge Ulf Ekman i Sverige. Jag vill inte vara konspiratorisk, men det vore ju inte konstigt om en sådan maktinstitution som Katolska kyrkan de facto är, av rent strategiska skäl insätter Ulf Ekman i en viktig uppgift i Sverige i syfte att återföra ännu fler av ”de förlorade fåren till lydnad under Petri stol” (dvs påven). Paret Ekman har ett stort inflytande på många i vårt land och ute i världen, och de har ett stort kontaktnät. Det är klart som korvspad att Katolska kyrkan vill utnyttja detta! För Ulf Ekman själv innebär hans konvertering i det närmaste ett obegränsat utrymme att verka, med oändliga resurser bakom sig. Här finns möjligheter att klättra ännu högre!
Jag undrar också vart färden bär med Livets Ords nerlagda teologiska seminarium, och därtill flera kristna ledares rop efter en ny ekumenisk teologisk utbildning. Tar Ulf Ekman kanske tag i denna puck? Gör man kanske gemensam sak med jesuiterna och deras teologiska seminarium i Uppsala, Newmaninstitutet?

Vill du vara och förbli en bibeltrogen kristen, så ta nu ett förnyat hårt tag om din Bibel. Förförelsens vindar kommer helt klart att börja blåsa ännu mer framöver!

Kristna bloggare kommer med all säkerhet att återkomma i dessa frågor.